Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

[VOL] Schrijf je in voor de allergrootste digitale Ajax Life Pubquiz ooit!

Groot, groter, grootst! De lockdown blijft maar duren en met een avondklok erbovenop moet je toch naar vormen van vermaak zoeken. Wij hebben iets leuks: de onwijs populaire digitale Ajax Life Pubquiz! Bij de editie van maandag 29 maart hebben we ruimte voor maar liefst zestig teams!

24 februari 2021 - 10:38
Allergrootstepubquizcar
Als het ooit weer mag, zoeken we een heel grote kroeg! © Pro Shots

Ja, je leest het goed. Zestig teams! Voor de editie van deze week waren 'slechts' vijftig ploegen ingeschreven en die plekken waren zo gevuld, dus we pakken door. Pak schaal, pak door! Er is gerekend en het moet lukken om een digitale pubquiz te organiseren voor zestig teams.

We plukken overal nakijkers vandaan, er zijn nog genoeg vragen te verzinnen en we beleven er veel plezier aan. Jullie toch ook?! Bovendien zijn er keer op keer leuke prijzen te winnen. Dat weten de winnaars, dat weet sinds kort ook de ploeg die als veertiende eindigt. Prijzenslag!

Onze allergrootste digitale pubquiz mag je dus in de agenda noteren voor 29 maart. Schrijf je snel in! De aanmelding gaat per team. Eén aanmelding staat voor één team. Het doorgeven van je aantal teamgenoten is voor onze administratie, zodat we weten hoeveel Ajacieden er precies deelnemen.

Je kunt maandag de 29ste vanaf 19.45 uur inbellen via Zoom en een kwartiertje later gaan we echt van start. In de tussentijd stoppen wij alle deelnemende teams in een eigen 'kamer' zodat de concurrentie niet kan meeluisteren als er wordt overlegd.

Na de borrelplank van vorige keer hebben we ook voor de volgende pubquiz weer een leuke prijs: we spelen om het boek over good old Stanley Menzo: het gevecht onder de lat. Als je alvast een voorproefje wilt beleven, luister dan naar onze podcast met Menzo als gast.

INSCHRIJVEN IS NIET MEER MOGELIJK, WANT DE PUBQUIZ ZIT VOL!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >