Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Jodel jezelf door Ajaxselectie gesigneerd thuisshirt rijker!

Ben je een beetje goed bij stem? Dat is hartstikke mooi, want we presenteren hierbij een heuse jodelwedstrijd! Dat alles heeft natuurlijk te maken met de return tegen het Zwitserse Young Boys en onze online-uitzending rond die wedstrijd. Wat je kunt winnen? Een door de Ajaxselectie gesigneerd thuisshirt!

15 maart 2021 - 11:31
Rodelen 1200
Eh... Jodelen Davy, niet rodelen. © AFC Ajax

Het mag duidelijk zijn dat Ajax donderdag de kwartfinale van de Europa League kan halen, zeker gezien de heerlijke uitgangspositie die in de Johan Cruijff Arena bijeen werd gevoetbald. De Ajacieden nemen een 3-0-voorsprong mee naar het Zwitserse Bern en wij gaan die avond rond 20.15 uur live met onze online-uitzending. De stream gaan we nog volop delen.

De uitzending heeft alles te maken met de return, maar natuurlijk ook met de 121ste verjaardag van ons aller Ajax. Stadionspeaker Rob van Rossum is dan jullie gastheer, terwijl ook Viggo Waas, Anouk Hoogendijk en Lucky van de partij zijn. Wil je alles weten over dit toffe online evenement, check hier alle info.

Wie er ook van de partij zijn? Ja, eh, jullie natuurlijk! We maken er een gezellige boel van en de beste jodelaar onder de supporters delen we natuurlijk ook met de kijkers.

Eh, beste jodelaar…? Oh jazeker! Wij vragen jong en oud om los te gaan. Hoe zou jij dat doen, als echte Alpenlander? Stuur jouw jodelvideo voor aanstaande woensdag 12 uur naar organisatie@svajax.nl en wie weet win jij onze hoofdprijs: een door de selectie gesigneerd Ajaxshirt (medium).

Vergeet niet je achtcijferige lidnummer mee te sturen. Alle leden mogen meedoen: Ajax Kids Club, Ajax Jonge Schare en Ajax Life. Aangezien we best begrijpen dat de gemiddelde Ajaxsupporter het jodelen niet heeft uitgevonden, delen we hierbij een video met een heuse uitleg. Doe er je voordeel mee, haha!

Vooraf kans maken op prijzen en je alvast inschrijven voor onze online-uitzending, meld je dan snel aan!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >