Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax Life Podcast #16: Super-april, de dubbel en de schaal voor Ajax Vrouwen

We komen superlatieven te kort met super-april, de Super League, de superkloterige uitschakeling tegen AS Roma en het supergevoel bij de aanstaande dubbel! Alle Ajacieden willen sowieso de schaal. Precies daarover gaat het in onze nieuwste podcast!

20 april 2021 - 12:30
Podcast 16 1200
Kusje erop? © AFC Ajax

Amber Roner, Daniel Dekker en speciale gast Leonne Stentler analyseren hoe het veroveren van de dubbel en nieuw zilverwaar voor Ajax Vrouwen de komende weken voor elkaar moet komen. Wil je weten hoe? Dan moet je luisteren, gewoon doen!

Natuurlijk kijken we terug op de gewonnen KNVB-bekerfinale, waarbij opviel hoe oprecht blij de Latijns-Amerikanen waren. Vooral Edson Álvarez en Lisandro Martínez leken erg te genieten van de bekerwinst, waar de Nederlanders dat misschien wat normaler vinden. Behalve de jonkies natuurlijk, want voor tieners Ryan Gravenberch, Devyne Rensch en Jurriën Timber was het ook om veel redenen speciaal.

Natuurlijk komt ook de Babbelbox voorbij. Daarin hoor je supporters aan het woord over de (mogelijke) kampioenswedstrijd tegen AZ. Seizoenkaarthouders reageerden op onze vraag of ze hun best hadden gedaan om één van de 7.500 kaarten voor AZ-thuis te scoren. De reacties waren nogal wisselend!

De één is dolblij een kaart te hebben bemachtigd. “Nooit gedacht dat ik voor Ajax een wattenstaaf in mijn neus zou laten duwen,” zo horen we. De ander heeft er op deze manier juist geen behoefte aan. “Voetbal beleef je met je maten in het stadion en niet op de wijze waarop het nu wordt georganiseerd.”

Gast in onze podcast is oud-international en voormalig Ajaxspeelster Leonne Stentler (34), momenteel veel op televisie te zien als bedreven analist. Zij zag Ajax 1 de beker winnen, waar Ajax Vrouwen deze kans lieten lopen. De titelkansen van Ajax Vrouwen zijn echter nog springlevend.

Stentler: “De strijd bovenin is onwijs spannend. Ajax, FC Twente, PSV en ADO Den Haag strijden er nog allemaal om.” Stentler legt in onze podcast precies uit hoe dat allemaal in zijn werk gaat, want bij de vrouwen steekt de titelstrijd echt effe anders in elkaar dan we bij de mannen zijn gewend!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >