Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Bekerfinale lastig verhaal voor Klaiber, Mazraoui en Rensch vraagtekens

Erik ten Hag heeft in aanloop naar de KNVB-bekerfinale een blessure-update gegeven. Sean Klaiber moet de strijd om de dennenappel waarschijnlijk aan zich voorbij laten gaan, terwijl achter de namen van Devyne Rensch en Noussair Mazraoui vraagtekens staan.

16 april 2021 - 17:00
Nousrensch800
Het is nog even afwachten of dit tweetal erbij is tegen Vitesse. © AFC Ajax

Vooral met Klaiber hebben we best een beetje te doen. De rechtsback ging vorig seizoen in het Utrechtshirt met tranen van het veld, nadat hij in de halve finale tegen Ajax een fatale gele kaart kreeg en dus een schorsing opliep voor de eindstrijd. Die bekerfinale werd uiteindelijk sowieso niet gespeeld vanwege de door corona stilgelegde competities. 

Klaiber had dit seizoen ongetwijfeld op een herkansing gehoopt, maar het zal een lastig verhaal voor hem worden om er in De Kuip bij te zijn. De verdediger kampt met een spierblessure, die hij donderdag opliep in Rome (1-1). “Er staat nog geen streep door, maar het zal wel moeilijk worden,” vertelde Ten Hag op de persbabbel.

Over Rensch en Mazraoui sprak de trainer hoopvollere woorden. Het tweetal is niet volledig fit, maar het is ook zeker niet uitgesloten dat ze er tegen Vitesse bij zijn. “Rensch had gister wat knieklachten en heeft niet getraind. Dat moeten we morgen gaan bekijken.”

Ook wat betreft Mazraoui is het afwachten. We zijn benieuwd of we rechtsback – wellicht met beschermende bril – terugzien in De Kuip. “Morgen gaan we trainen en dan maken we samen een keuze. Er is zeker een kans dat hij erbij is.”

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >