Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Kies jij voor bekerliftende Tadic of selectie bij Ajaxwand op wallpaper?

Een KNVB-beker winnen is leuk, maar het geeft ook keuzestress. Waarover precies? Nou, over welke plaat we op de wallpaper moeten zetten! We zijn er nog steeds niet helemaal uit, dus daarom maakten we deze keer niet één, maar twee wallpapers!

19 april 2021 - 11:26
Wpajavitbeker800
Kijk, dit is één van de platen waaruit je kunt kiezen! © Pro Shots

Als je niet kan kiezen tussen foto’s van feestende Ajacieden, dan weet je dat Ajax iets goeds heeft gedaan. Er waren een boel fraaie platen beschikbaar voor de wallpaper, maar we kunnen ze moeilijk allemaal verwerken tot telefoonachtergrond. Luxeproblemen!  

We hebben er uiteindelijk voor gekozen om niet één, maar twee wallpapers te maken. Als je een prijs wint, mag je best een keer uitpakken. Je kan kiezen uit een bekerliftende Dusan Tadic en de selectie voor de schitterende wit-rood-witte Ajaxwand. 

Tadic speelde zeker niet zijn beste wedstrijd, maar weet wel hoe je een bekeruitreiking moet aanpakken. Nee, echt! De aanvoerder maakte er een heel ritueel van. Bekertje van de standaard pakken, de spelers een beetje opjutten en hoppa, in de lucht dat ding!

De bekeruitreiking was fijn, maar we kunnen natuurlijk niet voorbijgaan aan de schitterende wit-rood-witte muur die we terugzagen in De Kuip. Naast een nodige opknapbeurt, leverde het ook schitterende plaatjes op. 

Kies jij voor Tadic of de selectie als nieuwe telefoonachtergrond? Je kan natuurlijk ook gewoon lekker afwisselen! Als je na het downloaden maar een screenshotje naar ons stuurt, want daar worden wij weer vrolijk van. 

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >