Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: hoe zorg jij tegen Utrecht dat zondag speciaal wordt?

Sébastien Haller stelde het al in aanloop naar FC Utrecht-thuis: zondag kan speciaal worden, maar dat kan alleen als Ajax een driepunter scoort in het inhaalduel met de Domstedelingen. Pas dan kunnen de Ajacieden zich opmaken voor de kampioenswedstrijd tegen AZ. Welke tips heb jij voor Erik ten Hag?

22 april 2021 - 10:24
Tenhagself Ajautr 1200
Álvarez staat er door de weken heen beter op bij Ajacieden. © AFC Ajax

De trainer heeft de beschikking tot een nagenoeg fitte selectie, dus de keuze is reuze. Noussair Mazraoui zat tijdens de KNVB-bekerfinale op de bank en is dus weer fit genoeg om een rol van betekenis te spelen. Gun jij de international gelijk een basisplaats? Of laat je Deyne Rensch lekker starten, zodat Nous van een invalbeurtje kan genieten?

In onze app bepaal jij het strijdplan. Niemand anders, jij. Wil jij Quinten Timber én Jurriën Timber op één veld? Nou, dan doe je dat toch! En zie jij liever Antony dan David Neres op rechts? Ook prima, jij mag kiezen!

Maarten Stekelenburg in de spits? Eh tja, als jij dat wilt… Lekker doen dan! Of Ten Hag jouw vondsten dan serieus neemt? We denken van niet, maar hé, het is toch zeker jouw opstelling? Nou, precies!

Smaken genoeg in elk geval. We zijn benieuwd welke smaak jij kiest. Dus hup, aan de slag. Open onze app of installeer deze als je dat nog niet hebt gedaan. Klik vervolgens op het tabblad ‘de tribune’ en selecteer de wedstrijd tegen FC Utrecht. Daarna bepaal je een tactiek en sleep je elf Ajacieden naar de juiste plek op het veld.

Klaar met schuiven? Deel jouw #tenhagself dan via socials. Wedden dat je reacties krijgt van je medesupporters die het natuurlijk heeeeelemaal anders zien?!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >