Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Kudus lijkt weer een beetje op Kudus en mag daarom op de wallpaper!

Het fijne van vroeg kampioen worden is dat je als trainer alvast wat dingen voor het volgend seizoen kunt uitproberen. Precies dat is wat Erik ten Hag tegen VVV-Venlo deed (3-1). Mohammed Kudus mocht in de basis beginnen en liet weer vlagen van de oude Kudus zien.

14 mei 2021 - 10:57
Wpvvv800
Kudus was tegen VVV verantwoordelijk voor de derde treffer. © Pro Shots

Als redelijk onbekende binnenkomen bij Ajax, je overtuigend in de basiself spelen, langdurig geblesseerd raken, om je vervolgens weer terug te knokken naar je oude vorm. Dat is een beetje het verhaal van Kudus dit seizoen. De Ghanees kwam als een komeet, maar had na zijn blessure moeite om weer aan te haken bij de ploeg.

Het oogde na de rentree van Kudus allemaal een beetje roestig. Ruzie met de bal, passes die niet aankwamen, onzeker in de duels… Zo’n slepende knieblessure is ook niet niks, maar we maakten ons soms echt een beetje zorgen. Wordt Kudus ooit weer de oude Kudus?

Het begint er in ieder geval wel op te lijken! We zagen tijdens de klassieker (0-3) al dat hij zijn draai steeds beter begint te vinden, terwijl hij tegen VVV echt weer leuke dingen liet zien. Kudus begint stukje bij beetje weer op Kudus te lijken en dat doet ons goed.

Zo goed dat we hem belonen met een plekje op de wallpaper. Dat mag ook best, na die fraaie derde treffer die hij tegen de Venlonaren maakte. Laten we hopen dat we in de toekomst nog veel meer wallpapers van Kudus mogen maken!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >