Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Rensch neemt nieuwe uitshirt uitstekend aan in De Kuip!

Het ging rond de klassieker vooral over het nieuwe uitshirt voor volgend seizoen. Het gestreepte tricot maakte zijn debuut in De Kuip, waar Ajax met 3-0 van Feyenoord won. De meningen zijn zoals altijd verdeeld, maar Devyne Rensch leek het shirt in ieder geval wel te kunnen waarderen!

09 mei 2021 - 18:02
Wpfeyuit800
Het kussen van het logo voelt in De Kuip altijd extra lekker! © Pro Shots

We wisten vooraf niet zo goed wat we van de klassieker moesten verwachten. Zou Ajax als kersvers kampioen achterover gaan leunen, er met een flinke uitslag overheen klappen of wist Feyenoord misschien te verrassen? Het werd uiteindelijk vooral een klassieker zonder ziel, waarin rode kaarten en eigen doelpunten een hoofdrol opeisten. 

En als de spanning op het veld ver te zoeken is, dwalen de gespreksonderwerpen al snel af naar randzaken. Of nou ja, randzaken… De nieuwe tenues maken eigenlijk altijd wel tongen los. De meningen liepen dan ook nu uiteen. Van spuuglelijk tot schitterend en van cult tot cultuurbarbaars.

De populariteit van een tenue hangt vaak af van de resultaten die erin worden behaald. En met de 0-3-zege in De Kuip heeft het nieuwe uitshirt in ieder geval een prima vuurdoop gehad! Het werd weliswaar een spanningsloze klassieker, maar winnen in het hol van de leeuw geeft altijd een goed gevoel.

Net zoals het geven van een assist trouwens. Dat is dan ook precies wat Devyne Rensch tegen Feyenoord deed. Althans, hij was de aangever van de 0-2, die door Ridgeciano Haps in het eigen doel werd gewerkt. Een soort halve assist, zeg maar.

Desondanks gebruikte Rensch het moment om zijn waardering voor het nieuwe shirt te laten blijken. Het Ajaxlogo werd naar de lippen gebracht en de verdediger gaf een liefkozend kusje op het embleem. Het kussen van het logo voelt in De Kuip immers altijd extra lekker!

Op naar meer overwinningen in het nieuwe uitshirt, maar in de tussentijd kun je vast genieten van Rensch op de achtergrond van jouw telefoon!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >