Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: wie mag zich laten zien tegen VVV?

Nu Erik ten Hag zegt dat de oefencampagne voor 2021/2022 officieus is begonnen, aan jullie de vraag wie je graag in de basiself ziet, donderdagmiddag tegen VVV-Venlo. Dus de terechte vraag is: Ten Hags elf, wat denk je zelf?

12 mei 2021 - 16:00
Kudusklaassentenhag1200
Klaassen én Kudus, Kudus of Klaassen... Jij bepaalt! © Pro Shots

Normaal is natuurlijk ieder duel belangrijk, want Ajax gaat voor het hoogste en wil laten zien dat de club altijd de beste is. Met de dubbel deels in de prijzenkast (de schaal heeft een andere toffe bestemming gekregen) is dat op Hemelsvaartdag tegen de Venlonaren toch net even anders.

Sowieso is er wat minder 'grinta' in de selectie, met de vervroegde vakanties van Edson Álvarez en Nico Tagliafico. Op de linksachterplaats kun je natuurlijk Devyne Rensch posteren, zoals in De Kuip, maar misschien is Lisandro Martínez op die plek wel eens goed om te proberen…

Ga jij trouwens uit van 4-3-3 of denk je: mwah, tegen VVV kunnen we ook met drie ‘achterop’ spelen en met een extra middenvelder gaan jagen op dat record uit Venlo van eerder dit jaar. En posteer je dan Mohammed Kudus in de buurt van Davy Klaassen, of mag Jurgen Ekkelenkamp nog één keer tonen wat hij waard is?

Kortom, keuzes, keuzes… Die jij kunt maken! Ga naar onze Ajax Life-app of gooi die alsnog op jouw telefoon. Ga dan naar het tabblad 'de tribune', selecteer de wedstrijd tegen VVV en ga aan de slag. Selecteer een elftal Ajacieden waarvan Ten Hag heel misschien denkt: beetje raar, maar dit gaan we proberen!

Vergeet niet jouw briljante en onovertroffen opstelling te delen, voorzien van #tenhagself. Kijk dan vervolgens of de gemaakte keuzes tot ophef leiden of dat andere supporters het met je eens zijn. Sociaal zijn, maar dan digitaal.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >