Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win een Clubtafel in de kleuren van je eigen sportvereniging!

Zijn de picknicktafels op jouw sportvereniging aan vervanging toe? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij geven namelijk in samenwerking met Clubtafel.com een twee meter lange picknicktafel weg in de kleuren van je eigen vereniging!

14 mei 2021 - 13:42
Clubtafel800
Ben jij straks de gelukkige eigenaar van zo’n toffe tafel? © Clubtafel.com

Clubtafel.com is een bedrijf dat aluminiumtafels maakt in allerlei verschillende soorten, kleuren en ontwerpen. De tafels zijn vooral populair bij sportverenigingen, maar ook bedrijven kunnen deze tafels – volledig in de eigen huisstijl – prima gebruiken als visitekaartje. 

Omdat wij een samenwerking met Clubtafel.com hebben, mogen wij zo’n tafel aan één van onze trouwe leden weggeven! Het gaat om een twee meter lange picknicktafel die speciaal in de kleuren van jouw sportvereniging is gehuld. De tafel is volledig gemaakt van aluminium en kan bij normaal gebruik tientallen jaren mee.

Om kans te maken op zo’n Clubtafel, moet je wel eerst het goede antwoord geven op de prijsvraag hieronder. Dat kan tot en met zondag 23 mei worden gedaan door leden van Ajax Life. Daarna nemen we contact op met de winnaar. 

Prijsvraag: Neres maakte het winnende doelpunt in de KNVB-bekerfinale, maar wie gaf de assist?

Wil jij komend seizoen ook meedoen aan prijsvragen van SV Ajax? Sluit je dan aan! Nieuwe aanmeldingen worden verwerkt vanaf 1 juni.  

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >