Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: welke spelers laat jij Europees aantreden tegen Besiktas?

Er zijn van die wedstrijden waar je al dagen naartoe leeft. De Europese confrontatie met Besiktas JK is er daar zeker één van. Eindelijk weer op het Europese podium strijden in een stijf uitverkochte Johan Cruijff Arena, maar welke Ajacieden laat jij aan de aftrap verschijnen?

27 september 2021 - 17:04
Klaassen Berghuis 1200
Berghuis of Klaassen in de basis? © AFC Ajax

Zoveel mensen, zoveel meningen. Zeker als het om de opstelling van Ajax gaat. Uiteindelijk bepaalt Erik ten Hag wie er daadwerkelijk spelen, maar jij kan hem natuurlijk wel een handje helpen. Er zijn immers weer keuzes te over!

Staat Steven Berghuis dinsdagavond op de tien-positie of kies je toch voor Davy Klaassen? ‘Mister 1-0’ is voldoende hersteld van zijn blessure om te starten en heeft vaak genoeg zijn grote waarde voor Ajax bewezen, maar Berghuis bleek in de afgelopen weken een meer dan waardige vervanger. De zomeraanwinst gaf de ene na de andere assist en pikte zijn goaltjes mee.

Sébastien Haller is na de eerste speelronde in de Champions League de Europese topscorer. Vier doelpunten in Lissabon is niet niks, maar Ajax oefende in de slotfases van de duels met Fortuna Sittard en FC Groningen ook met de ‘Tadic-variant’. Een beproefd concept dat voorheen bijzonder succesvol bleek in Europese duels. Welke optie heeft jouw voorkeur?

Aanbevolen
Ten Hag ziet soms te ongeduldige ploeg: ‘Moeten we voor waken’

En dan hebben we het nog niets eens gehad over de breedte van de selectie. We grapten tegen FC Groningen al dat de reservespelers van Ajax een prima elftal vormen om een poule in de nieuwe Conference League glansrijk mee te winnen. Niets aan gelogen, want alle posities zijn dubbel bezet. Sommige zelfs driedubbel! Dus wie moet er op het veld staan wanneer de Champions League-hymne weer klinkt?

We zijn benieuwd naar jouw mening, dus open snel onze app, ga naar tabblad ‘de tribune’, pik de wedstrijd tegen Besiktas eruit en ga aan de slag. Je bepaalt allereerst in welke formatie je de Ajacieden laat spelen en sleept vervolgens jouw #tenhagself naar de juiste plek binnen de lijnen.

Deel jouw wedstrijdplan vooral op socials. Je keuzes leiden ongetwijfeld tot discussie, maar dat vinden we alleen maar leuk! Een beetje voorpret in aanloop naar de wedstrijd kan nooit kwaad, toch? Dus hup, aan de slag!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >