Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: volg Ajax tegen Besiktas in Champions én Youth League!

Het is een spannende dag, Ajacieden! Het eerste van Ajax neemt het dinsdagavond op tegen Besiktas JK, terwijl Ajax Onder 18 eerder die dag aftrapt tegen de jeugdploeg van de Turken. Hier wat tips hoe je alles via de kijkbuis of andere apparaten kunt volgen.

27 september 2021 - 20:37
Tvtipajabes800
We kunnen niet wachten! Is het al 18.45 uur? © De Brouwer

De Johan Cruijff Arena is tegen Besiktas stijf uitverkocht. Na lange tijd mogen we eindelijk weer genieten van een hopelijk geweldig Europees avondje in eigen huis. Voor Ajaxsupporters die niet in het stadion zijn, hebben we hieronder wat tips op een rijtje gezet.

Allereerst trapt Ajax O18 om 14.30 uur af op sportpark De Toekomst. Het vlaggenschip van de jeugdopleiding speelt tegen de leeftijdsgenoten van Besiktas in de Uefa Youth League, zeg maar de ‘baby-Champions League’. Ajax zendt dit (besloten) duel live uit op het eigen YouTube-kanaal. Een fijn voorafje voor wat later nog komt!

Als de talenten hun tweede groepswedstrijd hebben gespeeld, richten we ons vizier toch echt op de Johan Cruijff Arena, waar het ‘grote’ Ajax om 18.45 uur de koppositie verdedigt in groep C. Het belangrijke thuisduel met Besiktas is op verschillende manieren te volgen.

Aanbevolen
Drie dingen die je moet weten over Ajax - Besiktas

Allereerst volg je Ajax via RTL7. De voorbeschouwing begint om 18.00 uur, dus als je zin hebt in bespiegelingen vooraf, moet je tijdig inschakelen. De zender doet ook kort aan nabeschouwen, al zal de uitslag redelijk bepalend zijn of je zin hebt om die mee te pakken. 

Uiteraard zendt hoofdsponsor Ziggo de wedstrijd ook uit. Bij het betaalkanaal Ziggo Sport Voetbal begint de uitzending pas om 18.40 uur, vijf minuutjes voor de aftrap. De wedstrijd is ook los te bestellen. Tegen een inleg van 3,99 euro volg je Ajax via een livestream.

Geen beeldscherm tot je beschikking? Geen zorgen! De mensen van NPO Radio 1 zitten vanaf 18.30 uur klaar om jou op te hoogte te houden van alle ontwikkelingen in de Arena. Je kunt er ook voor kiezen om naar Ajax Radio te luisteren. Dit doe je via JUKE.

Verder volg je Ajax natuurlijk via ons! Wij van @ajaxlife zijn uitgebreid aanwezig via deze site, TwitterInstagram en Facebook.

Aanbevolen
Ten Hags elf: welke spelers laat jij Europees aantreden tegen Besiktas?

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >