Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: met welke Ajacieden herover jij koppositie in Eindhoven?

Het is tijd voor de topper! Ajax reist zondag af naar Eindhoven met maar één doel: de koppositie heroveren. We weten uit ervaring dat winnen op bezoek bij PSV geen uitgemaakte zaak is, dus daarom schakelen we jouw hulp in. Met welke Ten Hags elf scoor jij een driepunter?

22 januari 2022 - 11:45
Th11psvaja800
Nico en Tadic discussiëren hier druk over hun eigen Ten Hags elf. © AFC Ajax

Waar PSV best wat pijntjes, blessures en gedoe met valse rijbewijzen heeft, daar werkt Ajax met een fitte selectie toe naar de eredivisietopper. Natuurlijk, de langgeblesseerden zijn er nog niet bij, evenals Mohammed Kudus, maar verder is iedereen beschikbaar. Dus ook Naci Ünüvar, die na zijn uitvalbeurt tegen Excelsior Maassluis weer is opgeknapt.

Of Ünüvar ook daadwerkelijk in de bus richting de lampenstad stapt, is even afwachten, maar Erik ten Hag wilde in aanloop naar PSV-uit al wel verklappen dat hij Amourricho van Axel Dongen meeneemt. En als je bij de selectie zit, maak je kans om te spelen. Of dat vanaf het begin is of als invaller, bepaal jij in Ten Hags elf lekker zelf.

Zo zijn er nog wel meer noten te kraken richting de zes puntenwedstrijd. De linksbackpositie is al het hele seizoen een punt van discussie. We weten dat veel Ajacieden daar graag Nico Tagliafico zien, maar dat gaat wel ten koste van een andere speler. Mocht je de Argentijn een basisplaats gunnen, wie wordt dan volgens jou het kind van de rekening? 

Meer dan genoeg vraagstukken dus, waar jij een antwoord op mag proberen te vinden. Open snel de Ajax Life-app of download deze wanneer je dat nog niet hebt gedaan. Klik vervolgens op het tabblad ‘de tribune’ en selecteer het uitduel met PSV. Daarna is het een kwestie van je tactiek bepalen en een elftal Ajacieden selecteren.

Klaar met puzzelen? Deel jouw opstelling dan via socials, voorzien van #tenhagself. Wij zijn benieuwd naar jouw strijdplan, maar je mede-Ajacieden vast ook!

Error bij het laden van Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/Social Media.cshtml)

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >