Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

In ons fotoverslag van Go Ahead-thuis overheerst teleurstelling

Aan de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles (1-1) maken we liever niet te veel woorden meer vuil. Wat valt er immers nog te zeggen? Het was tam, traag en ronduit teleurstellend. Dat zie je ook terug in ons fotoverslag.

Door Jordy Haak
02 oktober 2022 - 10:19
Hoofdplaat Gae 1200
Een stukje ongeloof en frustratie. © De Brouwer

Tsja, nou... Dat was dan weer een avondje Ajax. Wakker worden met een kater. Niet van het feestgedruis, maar uit pure teleurstelling. Dat Go Ahead Eagles een te lastig te nemen horde blijkt, baart toch wel zorgen. Voor de ploeg van Alfred Schreuder betekent het immers de derde domper op rij.

Hoewel Kenneth Taylor ervan overtuigd is dat we dinsdag een totaal ander Ajax te zien krijgen, moeten wij nog even niet denken aan het treffen met SSC Napoli. Een heel ander kaliber tegenstander. En als het tegen de nummer dertien van de eredivisie al zo stroperig verloopt…

Aanbevolen
Klaassen schaamt zich kapot, Timber mist agressiviteit

Het is te hopen dat er in de Champions League extra krachten vrijkomen, want Ajax worstelt nadrukkelijk met zijn vorm. Dat gold zaterdag overigens ook voor de supporters op de tribune. De sfeer in de Johan Cruijff Arena was tam. In alle opzichten moet er dinsdag uit een ander vaatje worden getapt.

Of er nog wel wat hoogtepunten waren op te merken? Ryan Gravenberch nam afscheid en Davy Klaassen deed zijn bijnaam eer aan. Die aspecten zie je terug in het fotoverslag. De kiekjes zijn geschoten door onze fotograaf De Brouwer.

Mocht je na het plaatjes kijken een (protest)stem willen uitbrengen op jouw Ajacied van de Wedstrijd, dan kan dat hier.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >